Resultat Solar Days 2011

Kort sammendrag om årets Solar Days:

Projektet er det første år gået bedre en forventet, målet i forhold til EU var at der skulle være 20 events, og vi nåede op på 50 events.

Dette forventer vi at kunne matche og overgå næste år og på den måde udbrede kendskabet til solenergi endnu mere.

Der er foreløbigt givet tilbagemelding på at der har været omkring 920 besøgende. Vi har ikke fået alle tilbagemeldinger og forventer derfor, at der kan have været op mod 1500 besøgende. Den mest besøgte event havde 90 besøgende hen over de 3 dage.

Vi har ikke en total kortlægning af omtale af Solar Days, men der har været mere en 70 omtaler i aviser landet over.

Vi er i gang med at lave en opsamling på de input vi har fået fra eventmakers i år. Den overordnede konklusion er at det har været positivt for størstedelen af deltagerne og at budskabet omkring brug af solenergi er blevet spredt. De besøgende har været meget interesserede i at høre mere om solenergien, og flere af installatørerne melder at de har modtaget bestillinger på solvarme og solcelle anlæg. Evalueringsrapporten for 2011 vil I kunne hente på hjemmesiden om ca en måned.

 

Her er sammendrag af Solar Days laves af EU:

 

 

Her ses video fra event afholdt af miljøpunkt Valby.

Video er udarbejdet af Benno Hansen

Lukket for kommentarer