Tegn solen frem

I forbindelse med de mange Solar Days-arrangementer, der er blevet holdt i maj afholdt Solar Days en tegne konkurrence, der blev vundet af Mathilde Lykke Mariegaard. Mathilde går i 5b på Katrinebjergskolen i Århus. 2. pladsen blev tegnet af Maja fra 4b på Haldum-Hinnerupskolen og Astrid fra Janderup skole løb med tredjepladsen. Tillykke til Mathilde, Maja og Astrid.

Mathilde fra 5.b vandt med denne flotte tegning.

Mathilde fra 5.b vandt med denne flotte tegning.

13 klasser over hele landet har deltaget i en tegnekonkurrence, hvor temaet var energi fra solen. Der var utrolig mange flotte tegninger.

Præmien består af fribilletter til Danfoss Universe for hele klassen, samt bus tur/retur. og er sponseret af Danfoss.

Der er god grund til at fejre solen og dens energi. For selv om solen ikke skinner hver dag, er den alligevel den største energiressource, vi har adgang til – og den giver os nogle fantastiske muligheder for lokal og ren energi, der ikke forurener, ikke larmer og ikke udleder CO2.

Over 30 forskellige events kan opleves, disse løber af stablen i løbet af Solar Days. De forskellige events kan gøre danskerne klogere på udnyttelsen af solenergi. Arrangementerne omfatter foredrag og konferencer, udstillinger, besøg hos anlæg, producenter og installatører, temadage på skoler og universiteter, konkurrencer og meget mere.

Lukket for kommentarer