Første danske Solar Days løb af stablen

Over hele Danmark blev der afholdt soldage, hvor der blev afholdt solenergiarrangementer for hele familien. Fokus var selvfølgelig på den energi, vi kan bruge fra solen, og hvordan den kan bidrage i det daglige.

Dagene den 12-14 maj dannede rammen omkring Soldagene, med en enkelt undtagelse i Thisted, hvor Ellehauge & Kildemoes allerede den 6. maj tyvstartede sammen med Passivhus Nordvest. Her deltog de i den landsdækkende Grøn Teknologi Tour, der denne fredag gjorde stop i Thisted, hvor der blev optaget til et program om Kommunen til DR2. Blandt andet blev der fremvist solceller fra CE Solar, og fortalt om, hvordan solenergi kan være med til at energisikre boligen. Arrangementet var en kæmpe succes, og flere hundrede kom hjem med en Solar Days-avis, som du også kan hente her.

Men Solar Days-arrangementet var både en succes til de store og de små arrangementer, hvor der kunne blive tid til en grundig snak om solenergi og de muligheder den giver os.

Klik igennem billedgalleriet  her for at se mere fra arrangementerne i 2011.

 

Lukket for kommentarer