EnergiMidt som sponsor

EnergiMidt har nu meldt sig som sponsor af Solar Days. EnergiMidt har meldt sig som hovedsponsor.

Læs mere om hvordan EnergiMidt udnytter den gratis solenergi www.energimidt.dk

En lille historie fra EnergiMidt

Vi brænder for solen

Legendariske er nok en overdrivelse, men det er svært at skrive om vores engagement i udviklingen af det danske solcellemarked uden at komme til at lyde lidt ophøjede. Som pionér kommer man nemlig til at deltage i de fleste af de projekter, som i årerne fremover vil blive brugt som vigtige referencer.

”Vi brænder for solen” udtrykker det engagement og den energi vores rådgivere ligger i solcellemarkedet. De ønsker om nogen udvikling og kigger misundeligt på vores tyske naboer, der er lysår længere fremme når det gælder antallet af installerede solcelleanlæg. Misundelsen giver dog håb for vejret i Tyskland bidrager ikke med flere solskinstimer, end hvad vi er vant til flere steder herhjemme.

Heldigvis vokser markedet i Danmark og i disse år endda næsten dramatisk. Vi vil gøre næsten alt for at bidrage til endnu mere vækst og bruger derfor mange ressourcer på at holde os ajour med alt fra producenter af solcellemoduler til alt det andet, der skal til for at energi, design og funktionalitet går hånd i hånd. Det er naturligvis for at kunne give den bedste rådgivning og tilbyde de mest effektive modeller, men det er også fordi, vi ikke kan lade være.

Lukket for kommentarer