Gaia Solar som sponsor

Endnu en sponsor har nu meldt sig  til at sponsorer Solar Days i Danmark. Det er solcelle producenten Gaia Solar der har meldt sig som hovedsponsor.

Du kan læse mere om Gaia Solar på deres hjemmeside www.gaiasolar.dk

En lille historie fra Gaia Solar

Dansk producent

Gaia Solar har, siden 1996, udviklet sig til de førende i Norden indenfor bygningsintegration af solcellesystemer. Vi har egenproduktion i Danmark og en bred vifte af kunder – fra offentlige institutioner, kommuner, erhvervsvirksomheder til private igennem forhandlere. Mere information: www.gaiasolar.dk

 

Solcelleanlæg til private

Du kan vælge mellem forskellige solcelleanlæg alt efter dit el-forbrug samt ønske til smukt design og pris. Løsningerne spænder fra det mindste anlæg med blå poly-krystallinske solceller, over større anlæg med sorte mono-krystallinske solceller til en mere strømlinet tagintegreret løsning.

 

Når du investerer i et solcelleanlæg, fastlåser du din el-pris på et fast lavt niveau under 2 kr. per kilowatttime (kWh). Du køber så at sige den energi, du skal bruge de næste 30 år, svarende til den forventede levetid på anlægget.  Du bliver uafhængig af stigende el-priser og undgår dermed ubehagelige overraskelser i din udgift til el.

 

Mere information om solcelleanlæg til private: www.altomsolceller.dk.

Solcelleanlæg på 26 m2 og installeret effekt på 3,84 kWp. Anlægget er med sorte mono-krystallinske solceller på sort baggrund.

Lukket for kommentarer